SPOR

Favoriler Fire Vermedi

Semt77 Yalovaspor’un şampiyonluk mücadelesi verdiği Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi(TBL)’nde dokuzuncu hafta sonunda favoriler kayıpsız devam etti.

Sigortam.net ve Yeşil Kırmızılı ekibimiz zirveyi paylaşırken, bu iki takımı Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Basketbol ve Pizza Lazza Haremspor yakından takip ediyor. TBL’de küme düşme hattını ise 2 galibiyeti bulunan Bornova Belediyesi Karşıyaka ve 1 galibiyetli MKE Ankaragücü İkon Menkul oluşturuyor.

Dokuzuncu haftanın açılış maçında İzmir’de Bornova Belediyesi Karşıyaka’ya konuk olan Finalspor parkeden 94-79’luk galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Koleji Novotel evinde Kapaklıspor engelini 91-72 aştı.

Gaziantep Basketbol deplasmanına çıkan Sigortam.net evine 72-58 kazanarak döndü. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan MKE Ankaragücü İkon Menkul’u 112-108 devirdi. Semt77 Yalovaspor bu haftanın en kritik maçında Pizza Lazza Haremspor’u 80-77 devirdi. Esenler Erokspor galibiyetlerine Alagöz Holding Iğdır’ı 71-67 yenerek yenisini ekledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’a konuk olan Mersin Büyükşehir Belediyesi hata yapmayarak parkeden 83-68’lik galibiyetle döndü.

Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler evinde ligin iddialı takımlarından Çayırova Belediyesi’ni 86-73 devirdi. Kapanış maçında OGM Ormanspor ile Konyaspor kozlarını paylaştı. Mücadeleyi başkent ekibi 86-76 kazanmayı başardı. Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi(TBL)’nde onuncu hafta müsabakaları 10-11, 12 ve 13 Kasım tarihleri arasında oynanacak.