Fazlaca; “Başarılı Sporcular Altınova’dan Yetişecek’’ Fazlaca; “Başarılı Sporcular Altınova’dan Yetişecek’’

‘’Bir Günde 70 Kilo Mama Üretiliyor’’

Tersanelerin artık yemeklerinden üretilen kedi ve köpek mamalarını, ilçede sokak hayvanlarını besleyen engelli vatandaşların evlerine götürülerek, vatandaşlara teslim edildiğini söyleyen Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Biz büyük bir aile olacağımızı belirtmiştik. Bu doğrultuda üretimde artış sağlanan Kompost ve Sokak Hayvanları Mama Üretim merkezimizde kedi ve köpekler için üretilen mamalarımıza, vatandaşlarımızdan ciddi talep almaktayız. Tesisimiz şuan bir günde ortalama 60-70 kilogram mama üretebilmektedir. İlçemizde yaşayan engelli bireylerimizinde evlerine sokak hayvanları için mama götürüyoruz. Tesisimizde bahçeler ve saksılar içinde gübre üretimi de aralıksız devam ediyor.’’ dedi.

Yalova Altinova Belediye Baskan Mama Uretim Merkez Sokak Hayvan Kedi Kopek (2) ‘’Tesisimizin Kapısı Tüm Vatandaşlarımıza Açık’’

Altınova’da tesisin kapısının herkese açık olduğunu da belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Özellikle son günlerde sokak hayvanlarının uyutulması gibi bir konu gündemdeyken, biz sokaktaki canlarımız için elimizden gelen tüm imkanları seferber etmeye devam edeceğiz. Altınova Kompost ve Sokak Hayvanları Mama Üretim Merkezimizin kapısı tüm vatandaşlarımıza açıktır.’’ ifadelerine yer verdi.

Yalova Altinova Belediye Baskan Mama Uretim Merkez Sokak Hayvan Kedi Kopek (3)

Editör: Arda Yavuz