HDİ Sigorta Yalova VİP’in normal sezonda tamamladığı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi(TKBL)’nde gözler Play-Off final serisine çevrildi. Tarsus Belediyesi’nin ardından Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak ikinci takım İzmit Belediyespor ile Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK arasında oynanacak maçların ardından belli olacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde çeyrek final ve yarı finalin ardından İzmit Belediyespor ile Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK takımları, final bileti alan ekipler oldu.

“Takımlar bugün parkeye iniyor”

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Play-Off final serisinin ilk maçı bugün oynanacak. Normal sezonu Alanya Belediyespor’un üzerinde bitirdiği için ev sahibi avantajını elinde tutan İzmit Belediyespor, bugün saat 18.00’de Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda Antalya ekibini ağırlayacak. Bu müsabakanın ardından serideki ikinci maç, 12 Mayıs Cuma günü yine Kocaeli’nde olacak ve bu karşılaşma da 18.00’de start alacak. Serinin üçüncü müsabakası 16 Mayıs Salı günü Antalya Alanya 75. Yıl Spor Salonu’nda yapılacak. Bu mücadele saat 18.00’de start alacak. 3 galibiyete ulaşacak takımın Süper Lig’e yükseleceği final serisinin uzaması durumunda yeni maç takvimi de yine Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından belirlenecek.

Final Serisi Başlıyor2

Editör: Rümeysa Şahin