Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’ün sahibi olduğu Winner Sport’un düzenlediği Şirketler Kupası 2023’te yarı final maçları geride kaldı. 90+4 Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yaptığı turnuvada rakiplerini mağlup eden Mariner Mühendislik ile Ece Marin bugün şampiyonluk için ter dökecekler.

“Büyük Final Bugün”

Yarı finalin ilk maçında son şampiyon Mariner Mühendislik ile Beşiktaş Tersanesi’ni eleyerek büyük bir sürprize imza atan Yalova Belediyesi Personel A.Ş. karşı karşıya geldi. Maçın gol perdesini gol krallığı içinde mücadele eden Enes Dışpınar kaydetti. Tecrübeli oyuncu bir gol daha atarak takımının 2-0 üstünlüğünü yakalamasına imkan sunarken ikinci yarıda gördüğü kırmızı kartla da takımını sahada eksik bıraktı.

Yalova Belediyesi Personel A.Ş.’nin zorlu mücadeledeki tek golüne ise kaptanı Taha Tutuk kaydetti. Son şampiyon mücadeleyi 2-1 kazanarak adını finale yazdırdı.

Yarı finalin diğer ayağında ise Sefine Tersanesi ile Ece Marin kozlarını paylaştı. Mücadelenin başında konuk ekip Eren Erel’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru Sefine Tersanesi Emirhan Urhan’la eşitliği yakaladı.

İkinci yarı nefes kesti. Her iki takım taraftarının renkli görüntüler sergilediği maçın uzatma dakikalarında Eşref Gültoplar kornerden attığı golle takımının sahadan 2-1’lik galibiyet ve takımının final biletini kazanmasını sağladı.

Bugün oynanacak final maçında Mariner Mühendislik-Ece Marin kozlarını paylaşacak. Ayrıca üçüncülük karşılaşmasında ise Sefine Tersanesi ile Yalova Belediyesi Personel A.Ş. karşı karşıya gelecek. Her iki mücadeleyi de Yalova’nın deneyimli hakemlerinden Mehmet Yıldız yönetecek.

Finalin Adı Mariner-Ece Marin (3)Finalin Adı Mariner-Ece Marin (4)Finalin Adı Mariner-Ece Marin (1)

Editör: Uğur TEZCAN