Yalova Gelecek Parti Yerel Secim Il Genel Belediye Meclis Uyelik Aday On Secim (2)31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için Yalova’da faaliyetler yürüten siyasal partilerin büyük bir bölümü Belediye Başkan Adaylarını belirlemişti. Adaylığı açıklanan isimler seçimlerden galip gelebilmek için çalışmalarını son sürat devam ederken, partilerin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeliği’ne kimler aday gösterecekleri merak konusu.

Becan Komisyonda Konuştu: Teklife Karşı Çıktı! Becan Komisyonda Konuştu: Teklife Karşı Çıktı!

Cumhuriyet Halk Partisi, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeliği adaylarını belirleyebilmek adına, Yalova CHP üyelerinin iradesine gitmiş ve geçtiğimiz hafta sonu aday adayı olan isimler, parti üyeleri tarafından oylanmıştı. CHP’nin ardından Gelecek Partisi de bu yöntemi benimseyerek adayları belirleyebilmek için ön seçime gitti.

“Çıkan sonuca göre liste belli olacak”

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ön seçim için açıklamada bulunan Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, “Partimizde bugün önseçim heyecanını yaşadık. Demokrasinin gereğini en güzel şekilde sandığa yansıtan arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi listemizin tamamı, istisnâsız çıkan netice sonucuna göre belirlenecektir. Adam kayırma, nakit bastırma, hatır, gönül, ense kalınlığı gibi hususlar hiçbir şekilde gündeme alınmamıştır. Belediye Başkan Adayı olarak çıkan sonucu, sonsuz saygı ile karşılıyor, sandığa gelerek irade ortaya koyan arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz