Tam 7 golün atıldığı mücadeleyi ev sahibi ekip 4-3 kazanarak devre arasına moralli girmeyi başardı. Tarihinde ilk kez yer aldığı Süper Amatör Kümenin ilk yarısında konuk ekip istediği sonuçları bir türlü alamadı.

Esenköy’ün gollerine Ali Çukadar’ın yanı sıra Celil Karagüzel ve Deniz Yılmaz(2) kaydetti. Son 5 maçında sadece 1 beraberlik alabilen Kurtköy’ün sayılarına Enes Dışpınar, Ali Oktay ve Mehmet Ali Dinç imzasını attı.

Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş

Karşılaşmada Abdullah Çalar, Oğuz Kaan Akçan ve Kaan Duman hakem üçlüsü görev yaptı. Maça ev sahibi ekip etkili başladı. Dakikalar 25’i gösterdiğinde Esenköy’ün golcüsü Ali Çukadar sahneye çıkarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle moral bulan ve oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi ekip Celil Karagüzel’in 36’da gelen golüyle devreye iki farklı üstün girmeyi başardı. İkinci yarının 51. Dakikasında konuk Kurtköyspor Enes Dışpınar’ın golüyle skoru 2-1’e getirdi. Ancak günün yıldızlarından Deniz Yılmaz 67. Dakikada takımının üçüncü golüne imza attı. Bu golden tam 8 dakika sonra Kurtköy golcüsü Ali Oktay’ın ayağından bulduğu golle puan için umutlandı. Ancak 87’de Deniz Yılmaz’ın golüyle Esenköy son bölümlere rahat girdi. Mücadelenin 90. Dakikasında konuk ekip Mehmet Ali Dinç’le bir gol daha bulmasına karşın ev sahibi ekip maçı 4-3 kazanıp 3 puana uzandı.

Editör: Arda Yavuz