Temsilcilerimizden Altınova Belediyespor ligi 57 puanla üçüncü sırada noktalarken BAL’da kalmayı sürdürdü. 16 puan toplayan Yalovaspor ise Süper Amatör Küme şampiyonu Yeşilovaspor’la Play-Out maçı oynayacak.

İnegöl ekibinin şampiyon olmasıyla birlikte Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’de gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek.

İstanbul temsilcileri arasında Feriköy ve Nişantaşı ligde kalırken, Cankurtaran, Osmaniye İstiklalspor ve Kavacıkspor ile Kocaeli ekipleri arasında Değirmenderespor’da Süper Amatör Kümeye geriledi. Kocaeli takımlar arasında Gebzespor Bölgesel Amatör Ligde kalırken, Kullar 1975 Spor Play-Out maçı oynayacak. 

26. hafta maçları kapsamında Yalovaspor sahasında ağırladığı Nişantaşıspor’a 6-1 gibi farklı skorla mağlup oldu. İstanbul’da Feriköy’e konuk olan Altınova Belediyespor sezona 4-2’lik yenilgiyle nokta koydu.

Şampiyonun belirleneceği karşılaşmada saha ve seyircisi önünde Gebzespor’u ağırlayan İnegöl Kafkas Gençlikspor rakibini 1-0 devirerek birinciliğini pekiştirdi. Kavacıkspor evinde Kullar 1975 Spor’a 2-1 boyun eğdi.  Gebze Tayfunspor’a konuk olan Nilüfer Belediye Futbol Kulübü evine 6-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Değirmenderespor evinde Osmaniye İstiklal engelini 4-1’le geçmesine karşın küme düşmekten kurtulamadı. Cankurtaran takımı ise sezonu 3-0’lık hükmen galibiyetle noktaladı.

Grubumuzda Kafkas Şampiyon Oldu (1)

Editör: Rümeysa Şahin