Yalova TEMA İl Temsilciliği ile Güçlü Koleji’nin ortak etkinliği olan ziyaret, Dünya Su Günü münasebetiyle planlanmasına karşın olumsuz hava koşulları nedeniyle rötarlı olarak gerçekleştirildi.

“Havzanı Koru, Suyunu Koru”

Yalova Güçlü Koleji 2-A, 2-B, 2-C sınıflarının katıldıkları etkinliği 2-A Sınıf Öğretmeni Hülya Kılınç, 2-B Sınıf Öğretmeni Banu Tümürözü, 2-C Sınıf Öğretmeni Ayşe Ezgi Arı organize ettiler. Öğrenciler TEMA yetkililerinden suyun önemi ve verimli kullanımıyla ilgili bilgi alırken, su kaynaklarının korunması ile çevre bilincinin oluşturulması konularında da bilgiler kendilerine anlatıldı.

Etkinlikte her gün evlerinin çeşmesine kadar ulaşan suyun bu süreçte geçirdiği yolculuğa daha yakından şahit olan öğrenciler, kaynak suyundan yanlarına almayı da ihmal etmediler.

“Teşekkür Ederiz”

Etkinliğin organizasyonunu gerçekleştiren Güçlü Koleji öğretmenleri, “Planladığımız ve gerçekleştirme şansı bulduğumuz bu keyifli etkinlikte çocuklarımızın eğitimlerinde bizlerle bilgilerini paylaşan DSİ Yalova Şube Müdürlüğü’ne ve TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği’ne teşekkürü bir borç biliriz.” şeklinde konuştular.

Güçlü Koleji’nden Baraja Ziyaret (6)Güçlü Koleji’nden Baraja Ziyaret (1)

Editör: Rümeysa Şahin