Vekil Becan, Belediye Başkanlarını Kutladı Vekil Becan, Belediye Başkanlarını Kutladı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılı gün kala siyasal partilerden Belediye Başkan Adayı olan isimler son düzlüğe girmeden önce çalışmalarını hızlandırdı. Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Yalova Belediye Başkan adayı olarak gösterilen şehir plancısı Mehmet Gürel de bu isimlerden biri. Gürel ismi açıklandığı andan itibaren gidilmedik yer girilmedik ev bırakmadı. Vatandaşlarla, esnaflarla görüşmeler gerçekleştiren Gürel zaman zaman da Yalova’da sorun olduğunu düşündüğü bölgelere giderek çekimler yapıyor ve resmi sosyal medya hesabından yayınlıyor.

Yalova Chp Belediye Baskan Aday Merkez Mahalle Muhtar Bulusma Yerel Secim (13)Çalışmalarına devam eden Gürel, 17 Şubat Cumartesi günü özel misafirlerini ağırladı. Kudu Kafe’de Yalova Merkez Muhtarları ile kahvaltı organizasyonunda buluşan Gürel’e, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı ve CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel de eşlik etti.

Yalova Chp Belediye Baskan Aday Merkez Mahalle Muhtar Bulusma Yerel Secim (12)“Muhtarlardan aldığımız geri dönüşleri mutlaka değerlendireceğiz”

Gerçekleştirdiği görüşme hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gürel, “Hafta sonu çalışmalarımıza muhtarlarımızla başladık.  Yerel yönetimde en önemli paydaşımız olacak mahalle muhtarlarımızla Yalova’mızı konuştuk.  Özellikle mahallelerde yapacağımız yatırımları anlattık ve sorunları nasıl çözeceğimizi aktardık. Muhtarlarımızdan aldığımız geri dönüşleri de mutlaka değerlendireceğiz. Göreve geldiğimizde de muhtarlarımız her konuda vatandaşlarımızla aramızdaki en önemli bağ olacak.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Chp Belediye Baskan Aday Merkez Mahalle Muhtar Bulusma Yerel Secim (10)Yalova Chp Belediye Baskan Aday Merkez Mahalle Muhtar Bulusma Yerel Secim (9)Yalova Chp Belediye Baskan Aday Merkez Mahalle Muhtar Bulusma Yerel Secim (8)Yalova Chp Belediye Baskan Aday Merkez Mahalle Muhtar Bulusma Yerel Secim (7)

Editör: Arda Yavuz