Kurultay Haberleri

Kurultay haberleri ve güncel Kurultay gelişmeleri, Kurultay ile ilgili tüm video, Kurultay fotoğrafları ve Kurultay haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SİYASET

Genel Başkanlığını Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi’nde Olağan Kurultay süreci kararı alındı.

GÜNDEM

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Rahmi Üstel, 7. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Görpe, Sigorta Yalova İl Delegesi Şenay...

ULUSAL

Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri belirlendi. İki bölümden oluşan MYK'de, siyasi işlerin yürütüleceği bir "Gölge Kabine"...

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan Kurultayı’nda gerçekleştirilen Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu seçim sonuçları belli oldu.

SİYASET

Yalova Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tahsin Becan, 38. Olağan Kurultayı’da CHP’nin yeni genel başkanı olarak seçilen Özgür Özel’i kutladı.

ULUSAL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Kemal Kılıçdaroğlu'nun deneyimlerinden, birikimlerinden yararlanmayı tüm süreçte sürdüreceğiz” dedi.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkan Özgür Özel oldu.

ULUSAL

CHP'nin 55 il başkanı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na 38. Kurultayda delegeleri temsilen destek vereceklerini açıkladı.