Armutlu belediyesi Haberleri

armutlu belediyesi haberleri ve güncel armutlu belediyesi gelişmeleri, armutlu belediyesi ile ilgili tüm video, armutlu belediyesi fotoğrafları ve armutlu belediyesi haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ARMUTLU

Armutlu Belediyesi, ilçe genelindeki camilerde Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarını tamamladı. Belediye ekipleri, vatandaşların ibadetlerini güvenli bir ortamda gerçekleştirebilmeleri...

ARMUTLU

Armutlu Belediyesi’ne bağlı personeller, Armutlu’daki market ve süpermarketlerde denetimler gerçekleştirdi.

ARMUTLU

Armutlu Belediyesi, Yılandar Sahil Yolu'nda altyapı iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak, yolun asfalt öncesi hazırlık aşamasında taş sökümü gerçekleştirildi.

ARMUTLU

Armutlu Belediyesi, ilçenin temizliğine yönelik kapsamlı bir çalışma başlattı.

ARMUTLU

Armutlu Belediyesi, bünyesinde çalışan Limited ve Arjemek Şirketi personellerinin 2024 yılı maaş ve özlük hakları çerçevesinde görüşmelerini tamamladı.

ARMUTLU

Armutlu Belediyesi, 14 Ocak Pazar günü, Maydonoz Sihirbaz’a karşı adlı müzikal güldürü ve illüzyon gösterisini çocuklarla buluşturacak.

ARMUTLU

Armutlu Belediyesi, Enerjisa ile yapılan serbest tüketici anlaşması kapsamında elektrik faturalarında yıllık 1 milyon TL tasarruf edildiğini duyurdu.

ARMUTLU

Armutlu Belediyesi personelleri, ilçe genelinde geniş bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

ARMUTLU

Armutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki marketlerde vatandaş sağlığının korunması için hijyen ve ürün kalitesi denetimlerini gerçekleştiriyor.