Gemi Haberleri

Gemi haberleri ve güncel Gemi gelişmeleri, Gemi ile ilgili tüm video, Gemi fotoğrafları ve Gemi haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SİYASET

İstanbul’da bulunup Çınarcık’ta oy kullanma hakkı bulunan seçmenler, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler için Çınarcık’a ücretsiz olarak gelebilecekler.

ASAYİŞ

Yalova Ro-Ro Limanı'ndan cezaevi firarisini kargo gemisine bindirerek yurt dışına kaçırdığı belirlenen 2'si personel toplam 4 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM

Gemi İnşa Müteahhitleri Birlikteliği Eğitim ve Dayanışma Derneği (GİMBİRDER) Başkanı Rüstem İnce, Yalova’da tersanelerde çalışanların yüzde 60’ının dışarıdan geldiğini belirterek,...

ASAYİŞ

Yalova Deniz Limanı Şube Müdürlüğü, ‘Gemi Adam Branş Temel Eğitim Kursu’na katılmaya hak kazanan kursiyerlere çeşitli eğitimler veriyor.

ULUSAL

Marmara Denizi’nin açıklarında, İmralı Adası’nın ise güneybatısında batan Batuhan A gemisindeki kayıp 5 mürettebatı arama çalışmaları aralıksız sürüyor.

EĞİTİM

Kocaeli itfaiyesi, Yalova'daki gemi tersanelerinde çalışan personellere yangına müdahale eğitimi verdi.

YAŞAM

İstanbul-Yalova arası sefer gerçekleştiren İDO feribotunda, yolculuk yapan vatandaşlar, İstanbul’da fırtınanın donduruculuğundan kaçıp Yalova’nın yumuşak havasında kendilerini buldular.

GÜNDEM

Yalova’da balıkçılar, Yalova açıklarındaki gemi demirleme sahasının yeri dolayısıyla sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

ULUSAL

Çin’in Şanghay kenti açıklarında MIRABELLA isimli gemiyle çarpışmasının ardından batan OMEGA adlı gemide bulunan 16'sı Türk 21 denizci kurtarıldı.

ULUSAL

Çanakkale Boğazı fırtına ve kar yağışının yanı sıra düşük görüş sebebiyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.  

SAĞLIK

Yaklaşık 10 milyon nüfusluk bölgeye hitap eden ve 5 ilin amiral gemisi konumunda olan Bursa Şehir Hastanesi’ne Yalova’dan da hastalar...

ULUSAL

Sis sebebiyle çift yönlü olarak gemi trafiğine kapanan Çanakkale Boğazı, transit gemi geçişlerine tekrar açıldı.