Sahne Haberleri

Sahne haberleri ve güncel Sahne gelişmeleri, Sahne ile ilgili tüm video, Sahne fotoğrafları ve Sahne haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


KÜLTÜR

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü (TUFAG), 300 dansçısı ile 28 Haziran’da Yalovalıların karşısına çıkıyor.

KÜLTÜR

Yalova'nın gözde eğlence mekanı Mawish Beach & Disco, Haziran ayında müzik dünyasının yıldızlarını ağırlayacak. Gerçekleştirilecek olan konserler ile birlikte müzikseverler...

MEDYA

Yalova Müzisyenleri Sahne Sanatçıları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(YAMSAD), 10. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

KÜLTÜR

Yalova’nın en bilinen sanatçılarından olan “Hakhan”, Demet Akalın ile birlikte sahne aldı.

KISA KISA

Yalova’nın sevilen şarkıcısı Hakhan, terlikli son sahnesini gerçekleştirdiğini duyurdu.

ÇİFTLİKKÖY

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tarık Mengüç ve Yalovalı Sanatçı ve Mehmet Anaç Çiftlikköy’de sahne aldı.

KÜLTÜR

Yalovalı minikler, Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu’nda sahnelenen “Kırmızı Balık Yasaklı Göl” oyununu izledi.

KÜLTÜR

Yalova Belediyesi, “Kırmızı Balık Yasaklı Göl” isimli çocuk tiyatro oyunu ücretsiz olarak sahnelenecek.

ULUSAL

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses uzun bir aranın ardından İstanbul'da sahneye çıktı. Sevilen parçalarını seslendiren Tatlıses, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

KÜLTÜR

Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Murat Çidamlı’nın yönettiği ve oynadığı ‘Piraye’ oyunu, 24 Şubat Cumartesi günü Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

KÜLTÜR

Yalovalılar bu ay tiyatroya tam anlamıyla doyacak. Raif Dinçkök Kültür Merkezi, yeni bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

KÜLTÜR

Shakespeare’nin kötülüğe ilişkin en derinlikli ve en olgun eseri olan Macbeth, tek kişilik muhteşem bir performans ile izleyicisiyle buluşacak.