Süper kupa Haberleri

süper kupa haberleri ve güncel süper kupa gelişmeleri, süper kupa ile ilgili tüm video, süper kupa fotoğrafları ve süper kupa haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ULUSAL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Suudi Arabistan'da oynanması planlanan fakat takımlarımızın sahaya çıkmaması ile iptal edilen Süper Kupa Finali'ni değerlendirdi.

ULUSAL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Türk sporunun tartışmalarla değil, başarılarla gündeme gelmesini arzu ediyoruz." dedi.

SPOR

İletişim Başkanlığı, ertelenen 2023 Turkcell Süper Kupa maçına ilişkin yaşanan gelişmeler hakkında bilgilendirme yayımlayarak dezenformasyon kampanyalarına itibar edilmemesi istendi.

SPOR

İptal olan Turkcell Süper Kupa Finali’nin ardından siyasilerimiz tepki ve desteklerini ortaya koydular.

SPOR

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da TSİ 20.45’te oynanacak olan Turkcell Süper Kupa Finali iptal edildi.   

SPOR

Dünyanın sayılı derbileri arasında yer alan Galatasaray ve Fenerbahçe derbisi, Suudi Arabistan’da Süper Kupa için mücadele verecek.

SPOR

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa, bugüne kadar 4 kez Türkiye dışında düzenlendi. Süper Kupa daha önce...

SPOR

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının Video Yardımcı Hakem'i...