Tarama Haberleri

Tarama haberleri ve güncel Tarama gelişmeleri, Tarama ile ilgili tüm video, Tarama fotoğrafları ve Tarama haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, bünyelerinde bulunan kurumların her yıl belli sayıda olmak üzere ücretsiz kanser taramaları yaptığını hatırlattı.

SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, ‘Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş Yeri Programı’ çerçevesinde müdürlük personellerinin sağlık taramalarını gerçekleştirdi.

MEDYA

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 14 mahalle için başlatılan tarama çalışması Rüstempaşa Mahallesi’nde devam ediyor.

KADIN

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 14 mahalle için başlatılan tarama çalışması Seyrantepe Mahallesi’nde devam ediyor.

MEDYA

Yalova Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü ve Yalova İl Özel İdaresi ortaklaşa olarak tarama gerçekleştirdi.

SAĞLIK

Birlikte Kanserle Mücadele Derneği, “Güneşi İstiyorsan Gölgeden Çık” adlı projesi için start verdi. Düzenlenen proje sayesinde kadınlar, kanser taramasından geçecek.

SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, birinci sınıfa giden tüm öğrencilere işitme testi taraması yapıyor.

SAĞLIK

Yalova Kanser Hastaları Derneği (YAKHAD) üyeleri, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser tarama ve iletişim danışma birimini ziyaret etti.

MEDYA

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 14 mahalle için başlatılan tarama çalışması İsmetpaşa Mahallesi’nde devam ediyor.