Yeni sezon öncesi transferde gaza basan Manisa Basket kadrosunu 23 yaşında, 2.08 boyundaki pivot Yiğit Onan'la güçlendirdi. Fenerbahçe altyapısından yetişen Yiğit Onan, kariyerinde daha önce Dynamic Belgrad, Beşiktaş, Gaziantep formaları giymişti. Geçen sezona Darüşşafaka'da başlayan genç uzun ligi temsilcimizde bitirmişti.
2024-2025 sezonuna Darüşşafaka'da başladıktan sonra Semt77 Yalovaspor'da sezonu tamamlayan Onan, Daçka ile çıktığı 12 maçta 4.7 sayı ve 3.7 ribaunt, Yeşil Kırmızılı ekibimiz ile çıktığı 15 maçta ise 7 sayı ve 3.8 ribaunt ortalamaları yakalamıştı.
Transfere dair Manisa Basket, “Takımımız, kadrosunu Yiğit Onan ile güçlendirdi. 2002 doğumlu ve 2.08 metre boyundaki forvet, basketbol kariyerine Fenerbahçe altyapısında başladı. Genç yaş kategorilerinde gösterdiği başarılı performanslarla dikkatleri üzerine çeken Yiğit, burada hem Türkiye Ligi hem de EuroLeague tecrübesi edindi. Daha sonra Dynamic Belgrad, Beşiktaş, Gaziantep, Darüşşafaka ve Yalovaspor formaları da giyen oyuncu; yüksek oyun zekâsı, çok yönlü hücum repertuarı ve savunmadaki enerjisiyle ön plana çıkıyor. Aynı zamanda Genç Milli Takım formasını da terleten Yiğit, uluslararası turnuvalarda ülkemizi başarıyla temsil etti. Manisa Basket ailesine katılan Yiğit Onan’ın, hem sahada gösterdiği mücadele hem de gelişime açık yapısıyla takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz ve yeni sezonda birlikte büyük başarılara imza atmayı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.