Sağlık sektöründe kritik bir öneme sahip Tıbbi Sekreterler için 29 Kasım tarihinde her yıl kutlama gerçekleştiriliyor. İlk kez 1965 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kutlanan gün için bu yıl Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de etkinlik gerçekleştirildi. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç öncülüğünde toplanan hastanenin sekreterleri için pasta kesildi. Başhekim Ergenç, çalışmaları için tıbbi sekreterlere teşekkür etti ve günlerini kutladı.

“İyi ki varsınız”

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi sosyal medya hesabından yapılan etkinliğe ilişkin bir mesaj paylaştı. Açıklamada, “Sekreterlerimiz ile beraberiz... İyi ki varsınız... Hastanemizde uzun yıllar çalışan emektar arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Özverili çalışmalarından ötürü hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları olarak insani ve vicdani yönümüz ön planda olacak şekilde çalışmamızın ne kadar önemli olduğunu onlar ile bir kez daha paylaştık. Emeklerinden, gayretlerinden ve çalışmalarından ötürü hastanemizdeki tüm sekreterler arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

İlkbaharda alerji şikayetleri artmaya başladı İlkbaharda alerji şikayetleri artmaya başladı

yalova-egitim-arastirma-bashekim-kutlama-tibbi-sekreter-gun (2)yalova-egitim-arastirma-bashekim-kutlama-tibbi-sekreter-gun (1)

Editör: Arda Yavuz