Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nden Haydarcan Yıldırım ve partneri Şeydanur Utuş mix takım müsabakalarını Türkiye üçüncüsü olarak tamamlarken bronz madalyanın sahibi oldu. Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesisleri’ndeki yarışmalarda 36 ilden toplam 98 kulüp ve 349 sporcu ter döktü. 6 Eylül Çarşamba günü start alan 100. Yıl Cumhuriyet Açık Hava Türkiye Şampiyonası 10 Eylül Pazar günü yapılan kupa töreniyle son buldu.

Bu özel turnuvada ilimizi Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nden Haydarcan Yıldırım ve Şeydanur Utuş temsil etti. Antrenör Efrahim Canfes yönetiminde müsabakalarda ter döken iki Yalovalı sporcu mix takım müsabakalarını Türkiye üçüncüsü olarak tamamladı.

Sporcularımız ilk olarak İdil Akademi Spor Kulübü’nden Delil Aslan ve Deniz Aslan’ı eledi. Ardından Demka Okçuluk Spor Kulübü’nü turnuva dışına iten Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nün sporcuları Büyükçekmece Belediyesi Spor Kulübü’nü de saf dışı bıraktı. Yarı finalde Türkiye şampiyonu olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne mağlup olan Haydarcan ve Şeyda madalya mücadelesinde Yildirim Okçuluk İhtisas Spor’u mağlup etme başarısı gösterdi. Bu kategoride Türkiye şampiyonluğunu Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Emircan Haney ve Hazal Burun kazanırken, ikincilik Ankara Atlantis Okçuluk Spor Kulübü’nden Yakup Yıldız ve Sahra Seher Karagöz çiftinin oldu.

Haydarcan ve Şeyda Kürsüye Çıktı4Haydarcan ve Şeyda Kürsüye Çıktı3Haydarcan ve Şeyda Kürsüye Çıktı2

Editör: Rümeysa Şahin