Altınova’yı Cineviz temsil etti

24 üye ve 600 bin vatandaşın nüfusa kayıtlı olduğu ilçe belediyelerinden oluşan İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliği Meclis Toplantısı İnönü Belediye Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. İnönü Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Altınova’yı Belediye Meclis üyesi Şaban Cineviz temsil etti.

Tarihi yerler gezildi

Toplantıda İnönü'nün ve İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliğine üye belediyelerin turizm destinasyonu hakkında görüşüldü. Toplantı sonrası İpekyolu Belediyeler Birliği Meclisi, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt eşliğinde İnönü İlçesinin tarihi, doğal ve kültürel alanlarını gezerek, İnönü Belediye Başkanlığı tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Teşekkür etti

İnönü Belediye Başkanı ve İpekyolu Belediyeler Birliği Turizm ve Kalkınma Birliği Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü'ye teşriflerinden dolayı İpekyolu Belediyeler Birliğine üye Belediye Başkanlarına ve Meclis Üyelerine teşekkür ederken, ev sahipliğinden ve misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri de Başkan Bozkurt'a teşekkür etti.

İpekyolu Belediyeler Birliği Toplandı3İpekyolu Belediyeler Birliği Toplandı

Editör: Rümeysa Şahin