İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, 18 Ekim’de Yalova’da düzenlenecek “GAZZE” mitingi öncesi hazırlıklarını sürdürdüklerini duyurdu. Kendir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yalova Güç Birliği Federasyonu, Yalova Karadeniz Dernekler Federasyonu ve Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu başkanlarını İl Başkanlığı’nda ağırladıklarını belirtti.
Kendir, paylaşımında organizasyona davetleri için federasyon başkanlarına teşekkür ederek, mitingin Yalova Valiliği, Yalova Belediyesi ve Yalova Üniversitesi tarafından da desteklendiğini ifade etti.
İYİ Parti Yalova İl Başkanı, tüm Yalova halkını ve parti teşkilatlarını, İsrail’in Filistin topraklarında gerçekleştirdiği katliamlara sessiz kalmamak için mitinge katılmaya çağırdı. Kendir, “Bu vesile ile tüm Yalova halkını ve İYİ Parti teşkilatlarımızı, terör devleti İsrail’in Filistin topraklarında yaptığı katliama sessiz kalmamak için bir arada olmaya davet etmek isterim” ifadelerini kullandı.