17-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Çanakkale, Manisa, Afyon, Kırıkkale, Bartın, Giresun, Mardin ve Bitlis grup merkezlerinde yapılacak olan Judo Analig Grup Müsabakalarında Yalova’yı temsil edecek olan sporcular ortak antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen yıl Anadolu Yıldızlar Ligi’nde yarı finale kalmayı başaran Yalova ekibi bu sezon işleri sıkı tutarak sporcuların performanslarını değerlendirmek, aynı kiloda olanlar arasında seçmeler yaparak bay ve bayan takımının oluşturulmasını sağlamak adına ortak antrenman yapma kararı aldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren  Judo İl Temsilcisi Timuçin Biçer, “Lig maçları boyunca Çarşamba ve Pazar günleri sporcularımıza çok faydalı olacağına inandığımız ortak antrenmanlarımız devam edecek. Bu uygulamayı geleneksel hale getirip sporcularımızın birbirleriyle iletişim kurmalarını ve kaynaşmalarını hedeflemekteyiz. Antrenörlerimiz Timuçin Biçer, Orhan Demir ve Erkan Esenboğa yönetimindeki antrenmanlarımız koordineli bir şekilde yapılacak ve ilk takımını oluşturup lig şampiyonluğu hedefine ulaşmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim