Yerler Çöp! Yerler Yağ! Yerler Leş! Yerler Çöp! Yerler Yağ! Yerler Leş!

Yaz aylarına resmen girmemizin ardından Yalova’daki belediyeler yaz ayları için hazırlıklar yapmaya başladı. Bunlardan biri olan Kadıköy Belediyesi, Yalova’nın yükselen değeri olan beldeleri için çalışmalar yapıyor. Son yıllarda il ve il dışından yoğun bir göç alan belde kısa sürede sosyoekonomik açıdan Yalova’nın en önde gelen yerlerinden biri oldu. Beldenin bu konumunu korumak isteyen belediye de bu kapsamda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. 
Belediye’den alınan bilgilere göre Merkez Mahallesi Osman Gazi Sokakta su hattı çekildi, yeşil alanlarda sulama çalışmaları yapıldı, Park, bahçe ve sokaklardaki yabani otların gerçekleştirildi ve Merkez Mahallesi’ndeki Çınar Sokakta kanalizasyon hat döşeme çalışması sürdürüldü.
Yalova Kadikoy Belediye Personel Park Bahce Sokak Temizlik Sulama Kanalizasyon (11)Yalova Kadikoy Belediye Personel Park Bahce Sokak Temizlik Sulama Kanalizasyon (10)Yalova Kadikoy Belediye Personel Park Bahce Sokak Temizlik Sulama Kanalizasyon (8)Yalova Kadikoy Belediye Personel Park Bahce Sokak Temizlik Sulama Kanalizasyon (7)Yalova Kadikoy Belediye Personel Park Bahce Sokak Temizlik Sulama Kanalizasyon (6)

Kaynak: Haber Merkezi