Cumhuriyet’in ilanın 102. yıldönümü için kutlamalar yurdun dört bir yanında gerçekleştirilmeye başladı. Bu kapsamda Yalova’da da başlayan kutlamaların bir ayağı da ilimizin son yıllarda en gözde yerleşim yerlerinden biri haline gelen Kadıköy’de gerçekleşti.

Bayram için geçtiğimiz haftadan beri hazırlıklar yaparak belde genelindeki sokakları Türk Bayrakları ile donatılması için talimat veren Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, bölgede eğitim faaliyetlerinde bulunan Merih Anaokulu’nun minik öğrencileri ile birlikte “Cumhuriyet” için yürüdü.

Keyifli görüntülerin ortaya çıktığı etkinliğe dair resmi sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Tavşan, “Merih Anaokulu öğrencileriyle birlikte Cumhuriyetimizin 102. yıl coşkusunu hep birlikte yaşadık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediğimiz yürüyüşte minik yüreklerin heyecanı, bayramımıza ayrı bir güzellik kattı. Yürüyüşün ardından Kafe Kadıköy’de çocuklarımıza patlamış mısır ve meyve suyu ikram ederek bu özel günü neşeyle tamamladık. Cumhuriyetimizi geleceğe taşıyacak olan çocuklarımızla gurur duyuyor, bayramımızın coşkusunu yürekten paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yalova Belediyesi Ekiplerinden Sağanak Mesaisi
Yalova Belediyesi Ekiplerinden Sağanak Mesaisi
İçeriği Görüntüle

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Anaokulu Minik Ogrenciler Cumhuriyet Yuruyus (6)

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Anaokulu Minik Ogrenciler Cumhuriyet Yuruyus (5)

Kaynak: Haber Merkezi