turkiye-kadinlar-basketbol-lig-yirminci-hafta-heyecan-mac-takim (2)İlginç skorların çıktığı ligde 39 puanlı Zonguldakspor Basket 67 zirvedeki yerini korudu. Karadeniz temsilcisini 38 puanla YTR Gayrimenkul Bodrum Basket yakından takip ediyor.

Play-Off potasında ayrıca Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Botaş Gelişim, 01 Adana Basketbol, Danilo’s Pizza Bursa Antspor, Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor, HDI Sigorta Yalova VİP ve Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim bulunuyor. Küme düşme hattını 25 puanı bulunan Tourism X Boğaziçi Basketbol ve 24 puanlı Aslan Yol Burhaniye Belediyespor oluşturdu. Bilindiği gibi son sıradaki Çankırıspor Yükseliş sezon arasında ligden çekilmiş ve küme düşmüştü.

Anaokullu Motokrosçu Uras Alp, Yarışlarda Şampiyonluk Kovalıyor Anaokullu Motokrosçu Uras Alp, Yarışlarda Şampiyonluk Kovalıyor

turkiye-kadinlar-basketbol-lig-yirminci-hafta-heyecan-mac-takim (3)20. haftanın açılış maçında Botaş Gelişim adım adım küme düşmeye doğru ilerleyen Aslan Yol Burhaniye Belediyespor’u 64-55 devirdi. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Mersin’de ÇBK Gelişim’e konuk olan küme düşme hattındaki Toursim X Boğaziçi Basketbol evine 96-85’lik yenilgiyle döndü.

Bu haftanın sürprizine imza atan Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim evinde ligin iddialı takımlarından Danilo’s Pizza Bursa Antspor engelini 79-66’lık skorla geçti. Manisa’da Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor’a konuk olan YTR Gayrimenkul Bodrum Basket maçı 90-61 gibi farklı skorla kazandı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’a bir darbede

01 Adana Basketbol’dan geldi. Güney ekibi deplasmanda oynamasına rağmen rakibini 60-54 yendi.

Ligde kalma savaşı veren Urla Belediyesi evinde Emlak Konut Gelişim’i 72-61 mağlup ederek hayati bir galibiyet aldı. 20. Haftanın kapanışında ise lider Zonguldakspor Basket 67’ye konuk olan HDI Sigorta Yalova VİP mücadeleden 87-46’lık yenilgiyle ayrıldı. TKBL’de 21. Hafta maçları 27-28 ve 29 Ocak 2024 tarihleri arasında oynanacak.

Editör: Arda Yavuz