Karamürsel İlçe Stadyumunda Karamürsel Belediyespor’un konuğu olan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor takımı rakibini Yağmur Özbay(3) ve Kader Polat’ın golleriyle 4-0 devirdi. Amatör Saha-2’de Bursa temsilcisi Soğanlıspor’u ağırlayan Yalovaspor rakibinin Semanur Öztosun’la bulduğu gole mani olamayınca sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı.

Yalovaspor Kadinlar Lig 9Hafta Mucadele (2)Eskişehir Hasan Doğan Sahasındaki maçta Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik ile Karşıyaka Koleji kozlarını paylaşırken, Azra Yağmur Kamçı ve Damlanur Uslu’nun karşılıklı golleri maçın skorunu 1-1 olarak tayin etti.

Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak

Yalovaspor Kadinlar Lig 9Hafta Mucadele (3)Bursa Ufukspor ile Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Kulübü Vatan Sahasında karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin tek sayısına Ruken Solmaz imza atarken, Kocaeli temsilcisine 3 puanı getiren goller Selinay Erdoğan(2), Şahan Deren Azgın(4), Gülden Uzuner ve Sultan Akyol’dan geldi.  Kadınlar Futbol 3. Ligi 13. Grubun 10. Hafta müsabakaları ise 30 Mart Cumartesi günü oynanacak.

Editör: Arda Yavuz