Kaldırım Muhabirleri; Yalovalılar Minibüs Hizmetinden Memnun Mu? Kaldırım Muhabirleri; Yalovalılar Minibüs Hizmetinden Memnun Mu?

Yalova Gazetesi’nin en özel serilerinden biri olan “Kaldırım Muhabirleri” serisi tüm hızıyla devam ediyor. Gazetemiz muhabirleri birbirinden yeni konularıyla birlikte Yalova’nın farklı bölgelerindeki vatandaşlarla görüşme gerçekleştirerek Yalova gündemini belirliyor. Gazetemiz bu kez de Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşımı konu aldı.

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri süreci sırasında Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşım geniş bir yer kaplamıştı. Belediye Başkan Adaylarının bir bölümü seçilmeleri halinde vatandaşlar için Hastaneye ücretsiz servis kaldıracakları sözünü vermişti. Seçimlerin arından seçilen Belediye Başkanlarının bu vaatlerini yerine getirip getirmeyeceği merak konusu oldu. Biz de Yalova Gazetesi’nin Kaldırım Muhabirleri olarak Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittik. Buradaki minibüs hatlarında çalışan şoförlere ve vatandaşlara bu konu hakkındaki düşüncelerini sorduk.

Gazetemizin aranılan serisi “Kaldırım Muhabirleri” sizlerle birlikte olmaya devam edecek. Bizi takipte kalmayı unutmayın.

Kameraman/Duygu Saral

Muhabir-Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz