YOSK: 55 Beşiktaş: 78

Yalova Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya temsilcimiz  Ahmet İkizoğlu, Ahmet Mencik, Sami, Vedat ve Hamza beşlisiyle başladı.  Konuk  Beşiktaş ise Ali, Kaan, Bülent, Cem ve Deniz’den oluşan beşlisi ile parkede yer aldı. Müsabakanın ilk periyotu karşılıklı sayılarla başladı. İlerleyen bölümde oyuna ağırlını koyan konuk Beşiktaş ilk periyotu 19-15 önde kapatmayı başardı.

Karşılaşmanın ikinci periyotunda Takım oyununu parkede iyi oynayan Beşiktaş temsilcimize sayı vermeyince bu periyotu 22-12 önde tamamlarken devre arasına ise 41-27 önde girdi.
Müsabakanın üçüncü periyodunda Oslobet her iki takımda başa baş oyun sergilediler. Periyotun ilerleyen bölümlerinde Ahmet Mencik5 faulle oyun dışında kaldı. 3. Periyotu da Beşiktaş19-16 önde tamamladı. karşılaşmanın son çeyreğinde ise konuk Beşiktaş hızlı hücumlarla temsilcimizin potasında sayılar buldu.

Sayı bulmakta zorlanan temsilcimiz karşısında 4. Periyotu 18-12 önde bitiren Siyah Beyazlı ekip karşılaşmayı da 23 sayı farkla 78-55 önde tamamlayarak bu sezon YOSK’u 2. Kez devirmiş oldu.

Salon: Yalova Atatürk Spor Salonu
Hakemler: Serdar Meylani***, Serkan Aladağ***, Fehmi Özcan***
YOSK: Ahmet İkizoğlu**, Ahmet Mencik**, Sami**, Vedat**, Hamza**(İlhan**, Ömer**, Eyüp**, Temel***)
Beşiktaş: Ali***, Kaan***, Bülent***, Cem***, Deniz***(Engin**, Yasin**, Cafer**, İlhan**, Aytaç**)
Periyotlar: 1. Periyot 19-15 (Beşiktaş), 2. Periyot 22-12 (Beşiktaş), 3. Periyot 19-16 (Beşiktaş), 4. Periyot 18-12 (Beşiktaş)
Maç skoru: 78-55 (Beşiktaş)
 
Editör: TE Bilişim