Armutlu İlçe Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, Armutlu ilçesine bağlı Kapaklı Köyüziyaret ederek, yapımı devam eden Kapaklı Köy konağında incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden Köy Konağı binasının inşaatını yerinde inceleyen Kaymakam Aydın, Köy Muhtarı Şükrü Tümer’den inşaat çalışmaları hakkında bilgi alarak köylülerle sohbet etti. Armutlu İlçe Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın daha sonra Kapaklı Tülay İlgen Ortaokulunu ziyaret etti.

Yalova Armutlu Kapakli Koy Kaymakam Konak Ziyaret Inceleme (1)Okulun fiziki koşullarını, Eğitim-Öğretim faaliyetleri için yürütülen çalışmaları, sınıf ve atölye ortamlarını inceleyerek öğretmen ve öğrencilerin derslerini izleyen Aydın, okul yöneticileriyle ve öğrencilerle görüştü. Kaymakam Aydın, Okulun işleyişi ile ilgili okul idaresinden, öğrencilerin durumu ile ilgili öğretmenlerden bilgi alarak, eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi.

Armutlu Belediyesi Zabıta Ekipleri Zincir Marketleri Denetledi Armutlu Belediyesi Zabıta Ekipleri Zincir Marketleri Denetledi

Yalova Armutlu Kapakli Koy Kaymakam Konak Ziyaret Inceleme (3)

Editör: Arda Yavuz