Yiğit’in Golleri Takımına Galibiyeti Getirdi Yiğit’in Golleri Takımına Galibiyeti Getirdi

Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubunda alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takım Doğanspor ile Kaytazdere Belediyespor kozlarını paylaştı. İlk yarıyı 1-0 üstün kapatan Altınova temsilcisi maçı da 3-0 kazandı. Puanını 16’ya yükselterek 4. Sıraya tırmanan Kayazdere de goller  İbrahim Özgür(2) ve Recep Özgür’den  geldi. 12 puanda kalan Doğanspor ise 7. Sıraya adeta demir attı.
Amatör Saha-1’de oynanan karşılaşmada Sezer Arıcı, Muhammet Emin Aka ve Kadir Akay Menekşeoğlu görev yaptı. Mücadele dengeli başladı. İlk bölümlerde takımlar geçiş oyunlarıyla gol aradı.
Mücadelenin 34. Dakikasında sahneye çıkan günün yıldızı İbrahim Özgür meşin yuvarlağı Doğanspor ağlarıyla buluşturarak takımının devre arasına 1-0 üstün girmesini sağladı. İkinci yarıya Kaytazdere Belediyespor etkili başladı. Dakikalar 72’yi gösterdiğinde İbrahim Özgür rakip fileleri bir kez daha havalandırdı.  Bu golden sadece 8 dakika sonra konuk ekip bu kez Recep Özgür’le golü bularak mücadeleyi 3-0’lık net skorla kazandı. 
Altınova ekibi gelecek haftayı hükmen galibiyetle kapatacağı için 2023-2024 sezonundaki son maçına çıkmış oldu. Doğanspor ise bu sezona Termal Belediyespor’la oynayacağı karşılaşma ile nokta koyacak.

yalova-kaytazdere-doganspor-alifurkan-ozkantar-futbol (4)yalova-kaytazdere-doganspor-alifurkan-ozkantar-futbol (3)yalova-kaytazdere-doganspor-alifurkan-ozkantar-futbol (1)

Editör: Arda Yavuz