Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran konular devam ediyor veren olay da, başkasıyla Evliyken birini kaçırdı, Kirpiklerine kadar sevilen adamı ekran başında milyonlar izledi, Kirpiklerine kadar sevilen adam ‘GÜLCAN’ feryadı ile göz yaşlarını tutamadı. Göz Yaşlarını tutamayan Volkan’ın Aşk acısına tüm ATV’de Müge Anlı izleyen izleyiciler tanık oldu.

www.ahaber.com.tr çıkan habere göre:

“Gülcan Hanım günler sonra annesinin yanında

Volkan bugün yayına gelmeseler Kıbrıs'a gitceklerini evlerini ayarladıklarını söyledi. Anne Gönül Hanım, Gülcan'ın pişman olacağını geri geleceğini söylerken torunlarının olduğunu bir tanesinin de yeni doğacağını anlattı. Gülcan Hanım, çocuğu yüzünden kaçtığını 'anne bu adamdan bir türlü boşanamadın' dediği için gittiğini söyledi.

Yine Bursa Yine Müge Anlı ‘YUSUF NEREDE?’ Yine Bursa Yine Müge Anlı ‘YUSUF NEREDE?’
Volkan Bey'in birliktelik yaşadığı Melike Hanım canlı yayında...
''Sevgilisi evliyken birini kaçırdı''

Melike Hanım, Volkan'ın evliyken kendisi kaçırdığını söylerken anne ve babasının Volkan'a market açtığını onun orada uyuşturucu sattığını söyledi.
Çocuğunun Volkan'dan olduğunu söylerken Volkan'ın emin değilim benden olduğuna demesi üzerine sesler yükseldi. DNA testine hazır olduğunu söyleyen kadın iftira atıyor dedi.

Okul üniformasıyla kayıplara karışmıştı
14 yaşındaki kız bulundu.

Anneanne ve dayısı 14 yaşındaki kızı aramak için yayına gelmişti. Dikkatli bir izleyici sayesinde bulunan küçük kız 31 Ekimde Bağcılar'dan kaybolmuştu. Kısa sürede gelen güzel haber küçük kızın bir avm yakınında görüldüğüydü. Üsküdar Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gelen dayı, yeğenini teslim alarak Müge Anlı'ya çok teşekkür etti.”

Ekşi sözlükte konuyla ilgili g girilen entry’de ise durumu şöyle özetlemişer:

“gülcan olayındaki anadolu irfanlı karakterler:

- gülcan: 44 yaşında, 3 çocuklu, 3 torunlu, evliyken dayakçı kocasından mağara ayısı volkan'a kaçıyor. volkan ona senetler imzalatıyor, annesi onu aramaya müge'ye gelince ailesine geri dönüyor. devletten yardım parası aldığını söylüyor.

- volkan: 40 görünümlü 26 yaşında, 3 çocuklu, kendinden 10 küsur yaş büyük öz karısı (!) varken yine kendinden yaşça büyük melike'yi melike'nin eski sevgilisiyle kaçırıyor. öz eşi, çocuklarını alıp ailesinin yanına dönüyor. üvey karısı melike'yle baş başa kalınca doğurmasına yakın onu da terk ediyor ama melike'nin peşini bırakmadığını ve kendisini taciz ettiğini iddia ediyor. şimdi de kendinden 16 yaş büyük gülcan'ı -gülcan'ın söylediğine göre tehditle- kaçırıyor, iyileşsin diye ona avokado yaprağı yediriyor. gülcan, annesine dönmek istediğinde ''bebemiz olacaktı, niye gidürsün?'' diye ağlıyor. gülcan'ın çıplak fotoğraflarını telefonunda barındırıyor.

- melike: volkan'dan çocuğu var ama volkan ''senin sevgilin çok.'' diyerek çocuğu reddediyor. volkan, kendisine daha önce 16 bin tl senet imzalatmış. sözde kocası volkan'ı kirpiklerine kadar seviyor, onun sadece kendisine aşık olduğunu söyleyip gülcan'ın yanından alıp gitmek istiyor. volkan'ın aldatmalarına da ''aşkımın boşluğuna gelmiştir, olabilir.'' diyor. tatlı yüzünün üstünde beyin var mı diye izleyenleri düşündürüyor.

- gönül: gülcan'ın annesi, tipik bir çirkef anadolu annesi. kızı gülcan'ı 14 yaşındayken evlendirmiş, 15 yaşındayken doğurmasına sebep olmuş. kızının alkolik kocası özcan, onu döverek kafa travması geçirttiğinde de kızını evde kalması için ikna etmiş ama gülcan kocasından kaçınca ekranda ağlayıp zırlıyor. volkan'ı görünce de damadının ne kadar iyi olduğunu anlamış, ''damadım da damadım'' diyor.”

CHP'li Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Görüşmesinden Satır Başları CHP'li Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Görüşmesinden Satır Başları

muge-anli-program (2)

Editör: Arda Yavuz