Altınova Kaymakamı  Gürkan Polat ve Altınova Milli Eğitim Müdürüyle birlikte Vali Civelek’i ziyaret eden Subaşı Belediye Başkanı Musa Kuş, Türkiye’nin önemli kivi üretim merkezlerinden birisi olan Subaşı Beldesi’nde ilk kez gerçekleştirilecek olan Kivi Festivali hakkında bilgilendirmede bulunarak, Vali Civelek’i festivale davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Valisi Esengül Civelek, böyle bir festivalin düzenlenmesinin Yalova açısından son derece önemli olduğuna vurgu yaparak, belediye başkanı Musa Kuş’a teşekkür etti.

Subaşı heyetinin ziyareti sırasında belde sakinlerinden hayırsever Mahmut Fidan’ın kaybettiği oğlu Erdemir Fidan’ın adını yaşatmak amacıyla Subaşı İlköğretim Okulu eski binasının restore edilmesiyle ilgili protokol de  imzalandı. Protokol imza töreninde Vali Esengül Civelek, Altınova Kaymakamı Gürkan Polat, Altınova Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Belediye Başkanı Musa Kuş, Yalova İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Sami Akyol ve Şube Müdürü Mehmet Kalyon’da hazır bulundu.

Vali Esengül Civelek, eğitim ve öğretime verdiği katkılardan ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Musa Kuş’a teşekkürlerini sundu. Göreve geldiğinden beri konuyla ilgili ilk protokolünü imzaladığını dile getiren Civelek, Subaşı Beldesi vatandaşlarından Mahmut Fidan’a da oğlunu kaybetmesinden dolayı başsağlığı ve sabır dileyerek, eğitim-öğretim için yaptığı hayırseverliğinden dolayı çok teşekkür etti. 
Editör: TE Bilişim