2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

1.Amatör Kümeye çıkacak son takımın belirleneceği 2. Amatör Küme Play-Off final maçı öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. Bilindiği gibi hafta sonunda oynanan müsabakaların ardından Fıstıklı Gençlikspor’u 3-2 mağlup eden Samanlıspor ile Kocaderespor’u 4-3’lük skorla geçen Çınarcık Fırtınaspor adlarını finale yazdırmıştı.
Önümüzdeki hafta sonunda oynanması beklenen Play-Off final maçı öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. Amatör Saha-1’de oynanan karşılaşmada Çınarcık Fırtınaspor’a 4-3 mağlup olan Kocaderespor rakip takımının esame listesinde yaptığı hata nedeniyle itirazını gerçekleştirdi.
Yalova Kocadere 2 Amator Kume Play Off Seri Esame Liste Hata Tff Itiraz (4)Kırmızı Beyazlı ekibin yönetimi öncelikle Türkiye Futbol Federasyonu hesabına itirazı için gerekli olan parayı yatırdı. Ardından Çınarcık temsilcisi itirazını Yalova İl Tertip Komitesi’ne verdiği dilekçeyle gerçekleştirirken alınacak kararı beklemeye başladı.
Kocaderespor 2023-2024 sezonu amatör futbol liglerinde uygulanacak esaslar'ın  bölüm ı yerel liglerin kategorileri ile ilgili esaslar Başlığının a) amatör takımlarda futbolcu yaşı uygunluğu maddesi içeriği " 2009 ve daha küçük doğumlu futbolcular Büyükler kategorilerinde oynayamazlar. " hükmüne istinaden Çınarcık Fırtınaspor’un esame listesinde "oynama hakkı olmayan" oyuncu bulunduğu duyumu üzerine "itirazını" gerçekleştirdi.

Yalova Kocadere 2 Amator Kume Play Off Seri Esame Liste Hata Tff Itiraz (3)

Kaynak: Haber Merkezi