Türkiye’nin en iyi sporcularının mücadele ettiği 2022 Eylül ayında başlayan organizasyon 21 Ocak 2023’te yapılan dördüncü etabın ardından kupa ve madalya töreniyle son buldu. Turnuvanın son etabında 14 il 62 kulüp ve 870 sporcu ter döktü. Yalova’yı temsil eden Kılavuz spor Kulübü ise final etabından 3 madalya ve 2 kupa kazanma başarısı gösterdi.

Yalova’yı temsil eden sporcularımızdan Yuşa Bican genç erkekler 63 kiloda birinci olup genel klasmanda ikincilik kupasını kazandı. Eray Kılavuz genç erkekler +76 kiloda genel klasmanda ikincilik kupasını kazanarak turnuvayı tamamladı. Alper Avcı ise ümit erkek +70 kiloda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Kocaeli’nde elde edilen başarının ardından açıklamalarda bulunan Kılavuz Spor Kulübü’nün başarılı antrenörleri Serkan Kılavuz ve Kadir Kılavuz,” Sporcularımız Kocaeli’nde düzenlenen ligde çok iyi maçlar çıkartarak önemli başarılara imza attılar. İnşallah 2023 yılında daha büyük başarılara imza atacaklar. Yüzlerimizi güldüren sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştular.

Editör: TE Bilişim