Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali, , Osmangazi Köprünün bir ayağının bulunduğu Hersek Sahili’nde başladı.

Plaj Futboluyla başladı

Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali’nin ilk günü Plaj Futbol Turnuvasıyla başladı. Çekişmeler maçların ardından Hersek Spor şampiyonluğa ulaştı. Altınova Belediyesi tarafından ilçedeki kadınlara yönelik kurduğu Yöresel Ve Doğal Ürünler Satış Çarşısı, etkinliklere katılan vatandaşların ilgi odağı oldu.

Unutulmaz bir gece

19 Mayıs Gençlik Festivali Etkinliklerinin ilk gününde Hersek Sahilinde müzik dünyasının ünlü ve sevilen sesi Kolpa sahne aldı. Söylediği birbirinden güzel parçalarla vatandaşları unutulmaz bir gece yaşattılar.

Kolpa’ya Doğa Pasaportu

Kolpa’ya Doğa pasaportu veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, doğaya ve hayvanlara yönelik başlatılan çalışmaya vurgu yaptılar. Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye'nin ilk Doğa Pasaportunu alan ünlü sanatçı ise böyle bir uygulama başlatmasından dolayı Başkan Oral ve ekibini kutladı.

“Birlik ve beraberlik içinde”

Gecede kısa bir konuşma yapan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Birlik ve bütünlük içinde hareket edilmesi durumunda ülkemiz için aşılamayacak engel yoktur. Gençlik, ulusların geleceğidir. Gençlerine değer veren, onları en iyi biçimde yetiştirerek, kişilikli ve özgüvenli kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan uluslar, geleceğe de güvenle bakabilirler” diye konuştu.

Zakkum Grubu, gençleri coşturdu

Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali’nde sahne alan Zakkum Grubu, verdiği konserle gençlere unutamayacakları bir gecede yaşattı.

Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali’nde sahne alan Zakkum Grubu, verdiği konserle gençlere unutamayacakları bir gecede yaşattı.

Unutulmaz bir gece

Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali Osmangazi Köprünün bir ayağının bulunduğu Hersek Sahili'nde devam etti. 2. günde gündüz plaj Voleybol turnuvasının yapıldığı festivalde akşam ise konser etkinliği gerçekleştirildi. Festivalin ikinci günü sahne alan Zakkum Grubu, birbirinden güzel şarkılarını bu kez Altınovalılar için seslendirdi. Konseri izlemeye Altınovalıların yanı sıra çevre ilçe ve illerden konuklar akın etti.

İl Başkanı Bağatar, vatandaşla buluştu

İlçedeki kadınların Hersek Sahili’nde işlettiği Altınova Belediyesi Yöresel ve Doğal Ürünler Satış Çarşısı, etkinliklere katılan vatandaşların ilgi odağı oldu. AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile birlikte Yöresel ve Doğal Ürünler Satış Çarşısı’nı gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Doğa Pasaportu verdi

Zakkum Grubu’na Doğa pasaportu veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, doğaya ve hayvanlara yönelik başlatılan çalışmaya vurgu yaptılar. Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye'nin ilk Doğa Pasaportunu alan ünlü sanatçı ise böyle bir uygulama başlatmasından dolayı Başkan Oral ve ekibini kutladı.

Editör: TE Bilişim