Başkan Soygüzel, Saadet Partisi Heyetini Kabul Etti Başkan Soygüzel, Saadet Partisi Heyetini Kabul Etti

31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimler öncesi partiler adaylarını ve aday adaylıklarını açıklamaya başlamıştı. Geçtiğimiz haftalarda Gelecek Partisi’nden Yalova Belediye Başkanı Adayı olduğunu duyuran Kürşat Emre Çandır, seçilmesi halinde Yalova’da yapmak istediği projeleri bir bir açıklamaya başladı.
“Yaşayan Pasajlar gelecek”
Remi Facebook hesabından “Yaşayan Pasajlar” projesini açıklayan Çandır, “Yalova'mız, kent mimarisinin getirdiği bir sonuçla, birçok pasaja sahiptir. Ne yazık ki; bu pasajların hemen hepsi ilgisizlikten dolayı bakımsız, yetersiz ve kaderine terk edilmiş durumda. Dünyada birçok güzel örneği olan turistik pasaj anlayışını Yalova'ya da taşıyacak "Yaşayan Pasajlar" projesini getireceğiz. Dükkan sahipleriyle, esnafımızla biraraya gelecek, gerekli bakım onarım, tadilat ve tanıtımları noktasında desteği esirgemeyeceğiz. Yalova'yı, pasajlarıyla ünlü bir şehir haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.
“Mini Amfi Tiyatro gelecek”
Bir diğer projesini daha duyuran Çandır, “Yalova Belediye Başkanlığı görevine seçildikten sonra, Akasya Park'ın önünde yer alan boş alan, mini amfi tiyatroya dönüştürülecek. Bu alan, yaklaşık 100 kişilik sabit koltuk ve üstü kapalı sabit sahnesiyle, özellikle yaz aylarında her gün Yalovalı Hemşehrilerimize hizmet verecek. Haftanın 3 günü yerel sanatçılarımızın sahne alacağı diğer günler animasyonlar, nostaljik film gösterileri ve diğer etkinliklerle capcanlı bir Yalova için” ifadelerine yer verdi. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-gelecek-parti-yerel-secim-aday-vaat-pasaj-mini-amfi-tiyatro-candir (2)yalova-gelecek-parti-yerel-secim-aday-vaat-pasaj-mini-amfi-tiyatro-candir (3)yalova-gelecek-parti-yerel-secim-aday-vaat-pasaj-mini-amfi-tiyatro-candir (1)-1

Editör: Arda Yavuz