Galatasaray ile Gizem’in Yolları Ayrıldı Galatasaray ile Gizem’in Yolları Ayrıldı

Süper Amatör Kümenin lideri Yalovaspor’un bileği bükülmüyor. 6. Haftada en yakın takipçilerinden Sugören Gençlerbirliği’ni ağırlayan Yeşil Kırmızılılar rakibini 6-0 gibi farklı skorla yenerek şampiyonluğu ne kadar arzuladığını bir kez daha göstermiş oldu. Faruk Yiğit’in ekibinde galibiyet gollerine Halil İbrahim Tüter (2), Ferit Erişçi, Orhan Pamukçu, Sefa Oğuz ve Mertcan Dursun imzasını attı.

Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Mehmet Yıldız, Erdem Sırmacı ve Ayşe Nida Portakal hakem üçlüsü görev yaptı. Maça atak başlayan Yalovaspor 5. Dakikada Halil İbrahim Tüter’in golüyle 1-0 öne geçti.

Bu golden sadece 16 dakika sonra soldan Mustafa Serkan Demirel’in kullandığı korner atışı sonrasında arka direkte Halil İbrahim Tüter topu kafayla ağlarla buluşturdu. 31. Dakikada ise kaptan Ferit Erişçi şık bir golle ilk yarı skorunu 3-0 olarak tayin etti.

İkinci yarıya da Faruk Yiğit’in öğrencileri atak başladı. 57. Dakikada Orhan Pamukçu, Mustafa Serkan Demirel’in kornerinde golü bulan isim oldu. Bu golden 2 dakika sonra bek oyuncusu Sefa Oğuz ceza sahası içinde çok sert vurarak Sugören kalecisi Eren’i avladı. Karşılaşmanın 85. Dakikasında Yalovaspor’un çilek transferi Mertcan Dursun attığı golle maçın skorunu 6-0 olarak tayin etti. Yeşil Kırmızılılar evinde aldığı galibiyetle puanını 18’e yükseltti. Sugören Gençlerbirliği ise 12 puanda kaldı.

yalova-super-amator-kume-sugören-lider-galibiyet (4)yalova-super-amator-kume-sugören-lider-galibiyet (3)yalova-super-amator-kume-sugören-lider-galibiyet (2)yalova-super-amator-kume-sugören-lider-galibiyet (1)

Editör: Arda Yavuz