2022-2023 sezonuna şampiyonluk parolasıyla giren Yeşil Kırmızılı ekibimizde sular durulmuyor. Yabancı oyuncularından yana yüzü gülmeyen Yalova ekibinde yönetim OGM Ormanspor, Çağdaş Bodrumspor ve Akran Gemlik Basketbol karşısında alınan mağlubiyetlerin faturasını Mehmet Kabaran’a kesti.

Play-Off için saha avantajını elde etmek isteyen Semt77 Yalovaspor bu üç mağlubiyet sonrasında Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde dördüncü sıradan altıncı sıralamaya gerilemişti.

Yaşanan ayrılık sonrasında Semt77 Yalovaspor’dan yapılan açıklamada,"2021-22 sezonunda yardımcı antrenörlük, bu sezon da takımımızda başantrenörlük görevini yerine getiren Sayın Mehmet Kabaran ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sn. Kabaran'a bugüne kadar takımımıza vermiş olduğu emekler için teşekkür eder; gelecek kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Öte yandan Yeşil Kırmızılı ekibin yöneticileri yeni koç için ellerini çabuk tutup temas kurarken, 12 Mayıs Cuma gününe kadar ismin belirleneceğine vurgu yaptılar.

Mağlubiyetler Kabaran’ın Sonu Oldu (1)

Editör: Rümeysa Şahin