Her yaş grubundan bisiklet kullanıcılarından meydana gelen 40 civarında bisikletçi kent meydanındaki Atatürk Anıtı önünde saat 19.00’da bir araya geldikten sonra Elmalık Köyü’ne doğru yola koyuldu. Yürüyen Köşk sahil yolundan ilerleyen ve İsmetPaşa Mahallesi’ne dönen bisiklet grubu, Elmalık Köyü’ndeki köy kahvesine ulaşarak burada içecek molası verdi.

Köy kahvesinde Fenerbahçe’nin Marsilya ile yaptığı karşılaşmayı izleyen Fenerbahçeli taraftarların da ilgi gösterdiği bisikletçiler, bir süre burada kaldıktan sonra aynı güzergahı izleyerek Yalova’ya dönüş yaptı. Aykup Çelep’in tur kaptanlığını yaptığı Elmalık turunda, bisiklet grubuna yeni katılan üyelere grupla bisiklet sürerken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda sıkça uyarılar da yapıldı.

PAB üyeleri, bisiklet turlarına katılımlarda mümkün olduğunca ön ve arka aydınlatmalar, kask ve eldiven kullanımı, bisikletin lastiklerinin havasının yeterli düzeyde olması ve bisiklet kullanırken tehlikeli hareketlerden sakınılması konusunda yeni bisikletçilere uyarılarda bulundu.

 

Editör: TE Bilişim