İş Sağlığı ve Güvenliği ve Çevre Danışmanlığı kapsamında ilimizde önemli ilklere imza atan firma, Yalova’nın marka değerine katkı sağlayacak önemli bir ödülü 14 Mayıs tarihinde İstanbul Topkapı’da DoubleTree By Hilton Otel’de düzenlenecek organizasyonda alacağını firma sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Ülke genelinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş 2518 OSGB’nin 15’i Yalova’da faaliyet gösteriyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca yetkilendirilmiş 668 adet, ilimizde kurulmuş ise tek Çevre Danışmanlık firması mevcut. Bünyesinde bulunan, Sağlık Bakanlığı’ndan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nca ortak ruhsatlanmış Gezici İş Sağlığı Aracı ve Sağlık Bakanlığı ruhsatlı İlkyardım Eğitim Merkezi de bulunduran tek firma olarak da ilklerde imzası bulunan firma, izlenebilir sertifikalı eğitimleri, düzenli ve etkin hizmetleri, yetkin ekibi ile %100 müşteri memnuniyetine sahip. Ödül için bağımsız jürinin rastgele müşteri sorgulamaları, yazılım üzerinden denetimleri, akıllı değerlendirme analizleri, ekipman yeterlilikleri, yetkinlik puanlamaları ve daha birçok kriter ışığında aldığı kararı firma yetkilisi Uğur DABAN’a tebliğ edildiği, firma hesabından yapılan paylaşım ile duyurusu gerçekleştirildi.

Vali Dr. Kaya; Atatürk En Büyük Gücü Sizde Gördü Vali Dr. Kaya; Atatürk En Büyük Gücü Sizde Gördü

Ödül ile ilgili firma yetkilisi Uğur Daban yaptığı açıklamada; “2.Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri kapsamında firmamızın “Yılın En Başarılı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Danışmanlık Merkezi” olarak seçilmiş olduğu haberini sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız. Biz "Kısa Dönem Karlılığı Değil, Uzun Dönem Varlığı" mottomuzla sizlere 15 yıldır, doğru, dürüst ve olması gerektiği gibi hizmet ediyoruz. Bu halin görülmesi bu ödül ile takdir edilmesi ve uluslararası bir ödülün Yalova’mıza getirilecek olması bizi çok mutlu ediyor. Bizlere tebliğ edilen bu ödül haberimizi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde paylaşmamızdaki amaç, asıl hak eden Umut Mühendislik ailesi üyelerinin bayramını süslemektir. İyi ki varsınız” diyerek alacakları ödülün hizmet sektörü ödülü olması sebebiyle aslen, kurulduğundan bugüne firmada emek vermiş çalışanları ait olduğunu belirtti.


Yalova Umut Osb Muhendislik Danismanlik Istanbul Odul Is Sagligi Guvenlik (1)

’15. Yılımızda ödül almak güzel’

Sözlerine firma ile ilgili bilgi vererek devam eden Uğur Daban, “Umut OSGB, Mühendislik Hizmetleri 15 Mayıs 2009 yılında Yalova’da kurulmuştu. 15.yılını dolduracağı 15 Mayıs 2024 tarihinden bir gün önce böyle bir ödül alacak olmak ayrı bir güzel. Tören organizatörlerinin belirttiğine göre ödül ünlü sunucu Ece Erken tarafından verilecek. Yalova’mızın ismini ulusal ve uluslararası basında duyuracak olmanın ayrı bir gururu mevcut. Yalova’da ticari faaliyetlerimizi gerçekleştiriyor onlarca nitelikli çalışana istihdam oluşturuyor ve bu cennet ilin güzelliklerini yaşıyoruz. İlimize ve firmamıza marka değeri katmak için bu ödül önemli bir merhale. İlimizin markalaşmaya ihtiyacı var. Buna değişik zamanlarda önemli katkı sunan firmalar olmuştu. Bu marka değerini kamuda gayretli çalışmalar ile Yalova Aronyası, Yalova Kivisi, Yalova Balı ve benzeri alanlarda oluştu. Özel sektör de Yalova Sütlüsü, Yalova Organica Köy Kahvaltısı, Solo Plant Yalova Orkidesi ve ismini sayamadığım birçok firma ile markalaşmaya destek sunmuştu. Bu ödül ile İş Sağlığı ve Güvenliği ve Çevre başlığında da bir marka değeri üretilmiş olacak. Ne mutlu bize” şeklinde açıklamada bulundu.

Yalova Umut Osb Muhendislik Danismanlik Istanbul Odul Is Sagligi Guvenlik (3)

Editör: Arda Yavuz