Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsünden yaptığı İsrail-Filistin konulu konuşmasını bitirdikten sonra yere yığılmış ve tedavi altına alındığı hastanede yaşamını yitirmişti. 
Vekil Bitmez konuşması sırasında Türkiye’nin İsrail ile ticari ilişkilerinin kesmemesini eleştirmiş ve AK Parti Grubundan Milletvekillerinin tepkisine neden olmuştu. Bitmez’in konuşmasının bitirdikten sonra fenalaştığı sırada kendisi söylendiği iddia edilen “Allah’ın gazabı böyle olur” sözü tartışma yarattı. Bu sözü söylediği iddia edilen AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem Zengin son birkaç gündür farklı çevreler tarafından eleştiriye tutuldu. 
“Asıl amaçları hedef alıp susturmak”
AK Partili Özlem Zengin’e, Yalova Milletvekili Meliha Akyol destek verdi. Özlem Zengin’e karşı karalama kampanyasının başlatıldığını söyleyen Akyol sosyal medya hesabından, “Genel kurul çalışmalarımız esnasında hayatını kaybeden Kocaeli Mv. Hasan Bitmez’in üzerinden siyaset yapmaya çalışarak Grup Başkanvekilimiz Özlem Zengin’e karşı yapılan karalama kampanyasını esefle kınıyorum. Siyasetiniz her zamanki gibi yalan ve iftira üzerinden! Ayrıca bazı mecraların kullandığı fotoğraf da yıllar önceki eski bir fotoğraftır. Bu kadar mı düştünüz! Asıl amaç Grup Başkanvekillerimizi hedef alarak bizleri susturmak olan malum kesimi kınıyorum” ifadelerini kullandı.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-ak-parti-saadet-vekil-olum-ozlem-zengin-elestiri-destek (1)

Editör: Arda Yavuz