31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere aylar kala Yalova’daki siyasal partiler seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu partilerden biri de Milliyetçi Hareket Partisi… Genel Merkezin verdiği karar sonrası Yalova Merkez Belediyesi için AK Parti Adayı Mustafa Tutuk’u destekleme kararı alan MHP, Altınova’da Kemal Şenol, Armutlu’da Mustafa Tokat, Çınarcık’ta Leyla Kılıç,  Çiftlikköy’de Yaşar Boz, Termal’de Serkan Ergen isimlerini Belediye Başkan Adayları olarak belirlemişti.

Adayların belirlenmesinin ardından hummalı bir çalışma gerçekleştiren MHP, partinin Yalova İl Başkanlığı’nda kritik bir toplantı gerçekleştirdi. MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan’ın başkanlığından gerçekleştirilen toplantıya İlçe Başkanları, Belde Başkanları ve İl Yönetiminden isimler de katıldı.

“Topyekün çalışmalar başlatıldı”

Toplantıya ilişkin Yalova MHP Merkez İlçe Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “MHP Yalova İl Başkanımız Ihsan Güldoğan beyefendinin önderliğinde İlçe Başkanlarımızla bir araya gelerek seçim üzerine değerlendirmeler yapıldı. İstişareler doğrultusunda Milliyetçi Ülkücü Hareketin Yalova’da temas etmediği hiç bir hane, esnaf ve vatandaşımız kalmaması şiarıyla sahada topyekün çalışmalar başlatıldı. Şimdiden partimizin adaylarına tebriklerimizi sunuyor çıktıkları bu kutlu yolda başarılarını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yalova’daki Arapça Tabelaların Akıbeti Ne Olacak? Yalova’daki Arapça Tabelaların Akıbeti Ne Olacak?

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz