Aziz Yıldırım'dan Vefa Salman'a Ziyaret Aziz Yıldırım'dan Vefa Salman'a Ziyaret

İspanya’nın Başkenti Madrid’de 22-30 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenecek U-23 Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası’na hazırlık kapsamında Ankara’da 6-13 Mayıs tarihleri arasında Genç Milliler toplandı. Kamp kadrosunda YOSK’tan Onur Ayhan Eroğlu ve Salim Kurşun’da yer aldı.
2016 yılında göreve geldiği Genç Milli Takım(U22 ve U23) ile 2 Avrupa Şampiyonluğu, 1 Dünya ikinciliği elde eden Mahmut Kemal Okur başantrenörlüğe getirildi. Okur’un yardımcılığını Bağcılar Belediyesi’nden Emrah Elban ve TSK Rehabilitasyon Merkezi’nden Selim Demirdağ üstleniyor. Teknik ekipte Erdem Efe ve Orçun Kamalı idareci, Mustafa Kaplan fizyoterapist, Haluk Taşkınçay mekaniker, Metin Topal da malzemeci görevinde bulunuyor.
Yalova Yosk Oyuncu Iki Milli Takim Kamp Basketbol (1)HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü(YOSK)’nden Onur Ayhan Eroğlu ve Salim Kurşun’ın yanı sıra Batman Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nden Serhat Kaya, Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan Muhammed Emin Yıldız, Galatasaray’dan Buğra Ergün, İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan Arda Albayrak, Karabük Demir Kartal’dan Bilal Mert Taşoğlu, KKTC Vakıflar’dan Vedat Küçükyılmaz, Muş BESK’ten Muhammed Sabır Korkmaz, Ordu Büyükşehir Belediyespor’dan Abdülkerim Gökpur, Pamukkale Belediyesi’nden Halil Kef, İlker Gündüz ve Yavuz Tutar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Ömer Toydemir, Şanlıurfa BESK’ten Muhammed Faruk Kılınç, TSK Rehabilitasyon Merkezi’nden Burak Aygan ve Hamza Orçun Döngül ile Tosyalı İskenderun’dan Hasan Efetürk yer alıyor.

Editör: Arda Yavuz