7 minik öğrenci için Çiftlikköy Hacı Mehmet Bakay 4-6 Yaş Kur'an Kursu’nda, Kur'an'a geçiş töreni gerçekleştirildi. Merasime İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy, İmam Hatip M. Sabri Yılmaz, Kur'an Kursu Yöneticisi Nur Kübra Ayık Sınıf Öğreticisi Sümeyye Akpul, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Kur'an Kursu Yöneticisi Nur Kübra Ayık Manevi ve milli değerlerine bağlı, vatanını ve milletini seven, ahlaklı ve terbiyeli evlatlar yetiştirmeye çalıştıklarını, kursta sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki sınıfta eğitim verdiğini belirterek vatandaşların kursa yoğun ilgi gösterdiklerini söyledi. Sınıf Öğreticisi Sümeyye Akpul, "Bugün çocuklarımızın, velilerimizin ve bizim mutlu günümüz. Sınıfımda okuyan 16 öğrenciden 7 tanesi Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendi. Diğer öğrencilerimizde yakında Kur'anı Kerime geçecek inşallah" diye konuştu.

İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy 4-6 yaş Kur’an kurslarının önemine değinerek bu kurslarımızda çocuklarımız sosyalleşiyor, arkadaş ediniyor, İslâm adabını, örf ve adetlerimizi, vatan sevgisini öğreniyor" dedi.  Başarılarından dolayı, Kurs Yöneticisi Nur Kübra Ayık, Sınıf Öğreticisi Sümeyye Akpul ve öğrencilere, Kursa gösterdikleri ilgiden dolayı İmam Hatip Mehmet Sabri Yılmaz, öğrenci ve velilerine teşekkür etti. Tören öğrencilerin okuduğu Kur'anı kerim ve duaların ardından belgeleri verilerek taç giyme merasimi ile sona erdi.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Minik Öğrenciler Kur'anı Kerim Okumayı Öğrendi (6)Minik Öğrenciler Kur'anı Kerim Okumayı Öğrendi (4)Minik Öğrenciler Kur'anı Kerim Okumayı Öğrendi (3)Minik Öğrenciler Kur'anı Kerim Okumayı Öğrendi (1)Minik Öğrenciler Kur'anı Kerim Okumayı Öğrendi (2)

Editör: Rümeysa Şahin