Yalova’da yaşayan kadın girişimciler ticaret hayatına katkı sunmaya devam ediyor. Son olarak Yalova’da yaşayan bir kadın girişimci olan Nurdan Apaydın’ın, KOSGEB ve Halk Bankası’nın desteği, eşi Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahri Apaydın’ın danışmanlığında “Misseray” adlı bir kadın giyim mağazanın resmi açılış töreni yapıldı.
Kazım Karabekir Mahallesi Şehir Ömer Faydalı Caddesi üzerinde bulunan Misseray adlı işletmenin resmi açılışına YTSO Başkanı Cemil Demiryürek’te eşlik ederken 23 Eylül Cumartesi Saat 15:00’te yapılan açılış törenindeki kurdeleyi Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk kesti.
“Burası adeta benim için bir laboratuvar oldu”
Basın mensuplarına duygu düşüncelerini aktaran işletmeni danışmanı ve Yalova Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahri Apaydın, “Eşimin uzun yıllardır çeşitli iş deneyimleri oldu. Yaptığımız pazarlama araştırmaları sonrasında kadın kıyafeti alanında bir boşluk olduğunu gördü. Ben de üniversite de pazarlama profesörüyüm, danışmanlığım ile kendisine destek olmaya çalıştım. Şu ana kadar bize geri dönen görüşlere göre isabetli bir girişim oldu. Bende pazarlamacı olduğum için burası adeta benim bir laboratuvarım oldu. Teorik olarak anlattığım konuları burada uygulama fırsatı bulmuş oluyoruz” ifadelerini kullandı.
“Türkiye’de bilinen bir marka olacağız”
Gelecek hedeflerinden bahseden Apaydın, “Biz ileriye yönelik bir vizyon koyduk bu vizyonumuzla Türkiye’de bilinen bir marka olmak istiyoruz. Sadece bu mağaza ile kalmayacağız, bu mağaza bizim temelimiz olacak. Biz burayı Yalova’dan çıkan Türkiye’de bilinen güçlü bir markaya dönüştüreceğiz. Onun altyapısını şu andan itibaren oluşturmaya başladık. Yaklaşık 7-8 yıllık bir zaman belirledik. B zaman diliminde Yalova’dan çıkan bir marka oluşturacağız” dedi. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova-Belediye-YTSO-Acilis-Magaza (9)Yalova-Belediye-YTSO-Acilis-Magaza (8)Yalova-Belediye-YTSO-Acilis-Magaza (7)Yalova-Belediye-YTSO-Acilis-Magaza (6)Yalova-Belediye-YTSO-Acilis-Magaza (4)Yalova-Belediye-YTSO-Acilis-Magaza (3)Yalova-Belediye-YTSO-Acilis-Magaza (2)

Editör: Rümeysa Şahin