Yalova Üniversitesi Kadrosunu Güçlendiriyor! Yalova Üniversitesi Kadrosunu Güçlendiriyor!

Avrupa’daki okullar için 2005 yılında oluşturulmuş bir topluluk olan eTwinning kapsamında birbirinden farklı projeler geliştiriliyor. İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek ve paylaşmanın amaçlandığı eTwinning’e Türkiye’deki okullarda katılıyor. ETwinning kapsamında gerçekleştirilen projelerden biri de Avrupa ve Dünya genelinde gündemden düşmeyen “Sıfır Atık” projesi oldu. Geri dönüşüm ile birlikte iklim değişikliğine karşı farkındalık yaratılan bu projeye Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de katkı sağladı. Öğrenciler, “Atık Değil, Oyun", "Aslında Marka Sensin" gibi temalarla topladıkları atıklarla kostümler üretti. 
Milli Eğitim Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “Ailelerinin katkıları ve öğretmenlerinin rehberliğinde daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya ve çevre için gayret eden öğrencilerimizi tebrik eder, nice başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel
Yalova Avrupa Ulke Nene Hatun Meslek Teknik Anadolu Lise Sifir Atik Proje (2)Yalova Avrupa Ulke Nene Hatun Meslek Teknik Anadolu Lise Sifir Atik Proje (3)

Editör: Arda Yavuz