Yalova Üniversitesi Akademik birimlerinde görevli Fakülte/Yüksekokul sekreterleri ve Akademik birim öğrenci işleri çalışanlarına yönelik Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim programı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Senay Yürür Karslıoğlu hocamızın açılış konuşmasıyla başladı ve 22 Nisan 2024 tarihinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum şeklinde gerçekleşti.

Yalova TOBB MTAL Öğretmenleri Okuma Grubu Kitap Tahlili İçin Bir Araya Geldi Yalova TOBB MTAL Öğretmenleri Okuma Grubu Kitap Tahlili İçin Bir Araya Geldi

Yalova Universite Ogrenci Isleri Baskanlik Hizmet Egitim Personel Sekreter (5)Öğrenci İşleri Daire Başkanı Rasim Çetik eğitim-öğretimle ilgili temel mevzuatlar hakkında bilgi verdikten sonra sırasıyla Eğitim-Öğretim Şube Müdürü Faruk Bülbül 2547 sayılı kanunun 44.maddesi uygulama esasları, Otomasyon ve Raporlama Şube Müdürü Enes Şahin Öğrenci bilgi sistemi ekranlarının kullanımı, Diploma ve Mezuniyet İşlemleri Şube Müdürü Dilber Servi diploma hazırlama ve Yazı ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Şemsi Özkan da yazışmalarda karşılaşılan sorunlar hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler. Program soru ve cevap bölümünden sonra tamamlandı.

Yalova Universite Ogrenci Isleri Baskanlik Hizmet Egitim Personel Sekreter (4)Yalova Universite Ogrenci Isleri Baskanlik Hizmet Egitim Personel Sekreter (2)

Editör: Arda Yavuz