Bir dönem Polisgücü Kulübü’nün başkanlığını yapan Yalovalı iş adamı Selami Yıldırım, okçuluk camiasına iftar verdi.
Tavacı Medeni Usta’nın yerinde gerçekleşen iftar yemeğine Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yönetim kurulu üyesi Başol Haraç, Okçuluk İl Temsilcisi Ertan Kubilay İleri, Bursa Demka Okçuluk Kulübü antrenörü Mehmet Oruç, son Makaralı Yay Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu Haydarcan Yıldırım ve Tufan Koftar, Zeynun Ak, Recep Merih Ak, Ahmet Ak’da yer aldı.
Okçuluk sporunun gelişmesi ve elde edilen başarıların masaya yatırıldığı iftar yemeğinde Yalova GHSM Müdürü Metin Kaplan, Yalova’yı başarıyla temsil eden Haydarcan Yıldırım’a plaket takdim ederken, başarılarının devamını diledi.
Okçuluk İl Temsilcisi Ertan Kubilay İleri,” Yalova’da okçuluğa başladığımız dönemden şu döneme baktığımda önemli kazanımlarımızın olduğunu görüyorum. Artık Yalova’nın ismi başarıyla anılıyor. Milli takıma sporcu veriyoruz ve birçok turnuvadan alnımızın akıyla dönüyoruz. Bizlerin her zaman yanında olan Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, işadamı Selami Yıldırım ve velilerimize teşekkür ediyor sporcularımıza bundan sonra katılacakları şampiyonalarda başarılar diliyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim