Futbola Acarspor’da başlayan 1999 doğumlu golcü oyuncu Sultaniyespor ve Kadıköyspor’daki Yalova macerasının ardından İzmir ekibi Bergamaspor’a transfer olmuştu. Bu ekiple profesyonelliğe adım atan Ömer Kuşan sonrasında Karacabey Belediyespor A.Ş.’de ki performansıyla birlikte yolu İskenderunspor’la kesişti.

Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Ligi’nden birçok takımın transfer listesinde bulunan Yalovalı yıldız oyuncu 2023-2024 sezonunda Mersin ekibinin formasını TFF 2. Liginde 33, 1’i Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere toplam 34 kez giydi. Her iki kanatta ve forvette oynayabilen Ömer Kuşan bu sezon 8 gol atıp 2 asist yaptı.

Ayrılığı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyuran Ömer Kuşan,” Çok kıymetli İskenderunspor taraftarı; bugün itibariyle formasını gururla giydiğim İskenderunspor’dan ayrılmış bulunuyorum. İskenderunspor’da forma giymek inanılmaz gururdu benim için. Birçok hatıralar biriktirdik beraber. Bu güzel şehrin formasını giydiğim süre boyunca yaşadığımız mücadeleler, oynadığımız maçlar ve sizin desteğiniz unutulmaz bir hatıra benim için. Beraber çalıştığım hocalarıma, takım arkadaşlarıma, kulüp personellerimize ve siz değerli İskenderunspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, hoşça kalın” dedi.

Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu

Yalova Sporcu Kanat Forvet Iskenderunspor Yollar Ayrildi Tff Futbol (3)

Editör: Arda Yavuz