İki Yalovalı futbolcu bu sezonu Nesine 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Adana 01 Futbol Kulübü S.K.’da geçirdi. 67 puan toplayan Akdeniz temsilcisi Nesine 2. Lig Play Off Müsabakalarına kalmayı başardı.
İlk turda ise 69 puanla üçüncü sırayı alan Seza Çimento Elazığspor’la karşılaşan Adana 01 Futbol Kulübü S.K. saha ve seyircisi önünde Ali Hoşfikirer Stadyumunda rakibini ağırlarken 4-2 mağlup oldu. Bu mücadelede başarılı savunmacı Yiğit Demir 90 dakika forma giydi. Ömer Kuşan ise ikinci yarının başında Sarı Siyahlı formayı sırtına geçirerek sahadaki yerini aldı.
İkinci maça Elazığ Atatürk Stadyumu ev sahipliği yaptı. Kritik mücadelede Yalovalı oyuncular Ömer Kuşan ve Yiğit Demir ilk 11’de sahaya çıktı. Dakikalar 75’i gösterdiğinde Ömer yerini Furkan Özyapı’ya bırakırken ilk maçta olduğu gibi Yiğit bu maçı da sahada tamamladı. Karşılaşmayı Elazığspor 2-1 kazanıp tur atlayan takım oldu. Adana 01 Futbol Kulübü S.K. ve iki Yalovalı futbolcu sezonu tamamlayarak 1. Lig hayallerini ötelemiş oldu. Acarspor’da yetiştikten sonra Sultaniyespor, Kadıköyspor’da oynadıktan İzmir Çoruhlu Futbol Kulübü A.Ş.(Bergama Belediyespor)’da profesyonelliğe adım atan sonrasında Karacabey Belediyespor A.Ş., İskenderunspor A.Ş., GMG Kastamonuspor’un ardından Ömer Kuşan bu sezon Adana 01 Futbol Kulübü’nün başarısı için ter döktü. 36 haftalık normal sezonda ve Play-Off olmak üzere 33 kez Akdeniz temsilcisi için ter dökerken 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Yalovagücü’nde futbola başlayan Yiğit Demir ise sonrasında Süper Lig devi Galatasaray’a imza atmış Niğde Anadolu FK, Güzide Gebze Spor Kulübü(Belediye Derincespor), Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.’nin ardından 2023 yılından bu yana Adana 01 Futbol Kulübü S.K. formasını giyiyor. 2003 doğumlu stoper bu sezon takımıyla 25 maça çıkıp gol atma başarısı gösteremedi.





