Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kalmasının ardından çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan ikinci tur seçimleri için vatandaşlardan destek istedi.

Başkan Oral, “Milletimiz için, yarınlarımız için ve güçlü Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan ile yolculuğumuza devam etmeliyiz. 28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferi için milletimizle birlikte sandıklara koşacağız” dedi.

“Türkiye çağ atladı”

Türkiye’nin son 21 yılda çağ atladığını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Ülkemizin her karış toprağında eser ve hizmet koydu. Savunma Sanayii, ekonomisi, diplomasisiyle daha güçlü olmak zorundayız. Artık söz dinleyen değil, masada ve sahada sözü dinlenilen bir Türkiye var. Bunun devam etmesi gerekiyor. O nedenle 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler büyük önem taşıyor. Ben tüm milletimizden 28 Mayıs’ta sandığa giderek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermelerini rica ediyorum. Milletimiz için, yarınlarımız için ve güçlü Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan ile yolculuğumuza devam etmeliyiz. 28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferi için milletimizle birlikte sandıklara koşacağız. Hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nın inşasına omuz vereceğiz” diye konuştu.

“TBMM çoğunluğu Cumhur İttifakı’nda”

28 Mayıs seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Altınova İlçe Başkanı hasan Zafer de “21 yıldır ülkemizin her köşesini eser ve hizmetlerle buluşturan Cumhurbaşkanımızı daha güçlü bir şekilde yeniden seçeceğiz” dedi.

Zafer, “Milletimiz 14 Mayıs’ta sandığa giderek demokrasi şöleni yaşattı. TBMM’de çoğunluğu Cumhur İttifakı’ndan yana kullanarak hizmet ve eser siyasetinin devamı kararını verdi. Türkiye Yüzyılı vizyonu ile hazırladığımız gelecek planlarımızı seçim sürecinde milletimiz ile paylaşmıştık. Bugüne kadar verdiğimiz her sözü yerine getirdik. İnşallah 28 Mayıs’ta milletimiz tekrar sandığa giderek tercihini bu kez daha güçlü bir şekilde istikrar ve güvenden yana kullanacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nın inşasına milletimiz güçlü bir şekilde omuz verecek” ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN RECEP TAYYİP ERDOĞANGÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (3)GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (2)

Editör: Rümeysa Şahin